fbpx

Miksi valita Titania Lux kristallikruunu?

Julkaistu Sanna Koskimäki Touko 07, 2018

Kristallikruunu on erittäin suosittu valaisinmalli, joten niiden eri vaihtoehtoja on useita ja varsinkin verkon välityksellä voi olla vaikeaa miettiä kaikkia valaisimen ominaisuuksia ja vertailla niitä keskenään. Monesti käy jopa niinkin, että kristallikruununa mainostettu tuote onkin ollut muovia, joka huomataan vasta kotona. Tästä syystä halusimme blogissamme kertoa Titania Luxin parhaimmista ominaisuuksista ja kannustaa kuluttajia kääntymään ikivihreän ja kannattavan ostoksen puoleen!

Haluamme välttää väärinymmärrettyjä ostoksia ja pettymyksiä, joten pyrimme selventämään tuotteemme ominaisuuksia ja ainutlaatuisuutta selkokielellä siten, että kuluttaja ymmärtää mitä ostaa. Tällöin molemmille osapuolille jää hyvä mieli ja mahdollisesti pitkäaikainen asiakassuhde!

Voimme sydämestä sanoa kristallikruunujemme olevan markkinoiden parasta laatua. Haluamme tarjota verkkokaupassamme vain kestävää ja kaunista sisustusta, jonka kauppaan pääsyn edellytyksenä on juurikin laadukkaat tuotteen osat, sekä niiden eettinen ja säädösten mukainen valmistus. Näin voimme olla varmoja, miten ja missä tuotteet ovat valmistettu. Kristallikruunujemme valmistaja TitaniaLux toimii Tšekin tasavallassa, jossa perheyritys on onnistunut nousemaan koko maailmanlaajuiseen suosioon. TitaniaLuxin maine on kiirinyt etenkin heidän nopeutensa, joustavuutensa, ketteryytensä ja kykyjensä avulla siihen pisteeseen, että he tosissaan ovat niin hyviä, kuin väitetään. TitaniaLux pyrkii palvelemaan asiakasta parhaalla mahdollisella tavalla, joten tarjoamiamme kristallikruunuja voidaan helposti muokata asiakkaiden toiveiden mukaisesti!

TitaniaLuxin toiminta ja tuotteen ominaisuudet näkyvät käytännössä siten, että:

  • Tuotteiden osat ja valmistus ovat sertifioitu olevan kaikkien säädösten mukaisia
  • Kruunut ovat aitoa 30% kristallilasia, eli erittäin korkeaa laatua
  • Tuotteen runko on metallia, joka kestää kuljetuksen, eikä halkeile
  • Runko on päällystetty asiakkaan toiveen mukaisesti joko nikkelillä tai pronssilla
  • Kristallikruunun ulkonäkö on aito, kirkas ja varma elementti mihin tahansa huoneeseen

Nämä ominaisuudet tekevät kristallikruunuista ainutlaatuisia ja ikuisia sisustuselementtejä. Kerromme tuotteista mielellämme lisää, jos näin haluat!

Puh 010 320 0040
@ info(at)sisustusvitriini.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

fourteen − ten =