Sisustussuunnittelu

Palveluksessanne ovat kokeneet ja ammattitaitoiset sisustussuunnittelijat erilaisiin sisustus- ja tilasuunnitteluprojekteihin. Teemme sisustussuunnittelua niin yksityiskoteihin kuin yrityksiin ja julkitiloihin. Teemme myös puutarhasuunnittelua yhteistyössä ammattitaitoisten puutarhureiden kanssa. Tilankäyttö- ja valaistussuunnittelu on keskeinen osa palveluamme.

Vanhasta kiinalaisesta opista ideoita poimivan sisustussuuntauksen mukaisia suunnitelmia teille tekee European School of Fengshui:n kouluttama fengshui-konsultti.

Havainnollistamme suunnitelmia sekä perinteisesti käsin piirtämällä, että erilaisilla mallinnusohjelmilla – asiakkaan toiveista ja kohteesta riippuen. Nykyaikaiset mallinnusohjelmat mahdollistavat lähes valokuvatasoiset hahmotelmat suunniteltavasta kohteesta juuri oikeilla kalusteilla ja materiaaleilla varustettuna. Tutustu aiempiin töihimme kotisivuillamme www.sisustusvitriini.fi ja varaa suunnitteluaika joko verkkokaupan lomakkeella, sähköpostitse info@sisustusvitriini.fi tai puhelimitse numerosta 010 320 0040.