Sisustussuunnittelu/tilasuunnittelu

Palveluksessanne ovat kokeneet ja ammattitaitoiset sisustussuunnittelijat Mikkelin myymälässämme. Teemme sisustussuunnitelmia niin yksityiskoteihin kuin yrityksiin ja julkitiloihinkin. Teemme myös puutarhasuunnitelmia yhdessä ammattitaitoisten puutarhureiden kanssa. Palveluumme sisältyy myös tilankäyttö- ja valaistussuunnittelu.

Vanhasta kiinalaisesta opista ideoita poimivan sisustussuuntauksen mukaisia suunnitelmia teille tekee European School of Fengshui:n kouluttama fengshui-konsultti.

Havainnollistamme suunnitelmia sekä perinteisesti käsin piirtämällä, että erilaisilla mallinnusohjelmilla – asiakkaan toiveista ja kohteesta riippuen. Nykyaikaiset mallinnusohjelmat mahdollistavat lähes valokuvatasoiset kuvat suunniteltavasta kohteesta juuri oikeilla kalusteilla ja materiaaleilla varustettuna. Tutustu aiempiin töihimme kotisivuillamme www.sisustusvitriini.fi ja varaa aika suunnittelijoillemme ottamalla meihin yhteyttä joko verkkokauppamme lomakkeella, sähköpostitse info@sisustusvitriini.fi tai puhelimitse numerosta 010 320 0040!